Vi har som regel et stort udbud af brugte sadler. Vi køber ikke brugte sadler ind, men tager gode velholdte sadler ind ifm. med køb af ny sadel hos os. Dermed kender vi sadlens “historie” og minimerer risikoen for, at der ikke er tale om en stjålen sadel.

Vi hjælper hvert år flere end 1500 heste og ryttere hvert år med udprøvning, tilpasning og kontrol af egen sadel. Vi ser mange forkerte sadler – nye som gamle. Sadler, der aldrig burde have ligget på den pågældende hest, og sadler, den pågældende rytter aldrig burde ride i.

Vores kompetance og erfaring spænder vidt og vi hjælper alle typer af heste og ryttere, fra konkurrence-ekvipager på internationalt plan til den rytter, der skal købe sadel for første gang.

INGDAM’S sagkyndighed tager udgangspunkt i mere end 20 års erfaring, special-uddannelser hos div. sadelfabrikanter samt at:

• vi samarbejder med en lang række hestepraktiserende dyrlæger både i Danmark og i Sverige

• vi udfører sagkyndige bedømmelser for Forbrugerstyrelsen

• vores sadelmager har foruden 30 års erfaring også en special-uddannelse i hvert sadelmærkes modeller, opbygning etc., og vi benytter kun original-materialer.

• vi leverer sadler til internationale topryttere

 

Alt dette er din garanti for tryghed og kvalitet  ved køb af sadel.