Ved køb af brugt sadel i vores sadelhus indgår udprøvning og måltagning til evt. tilpasning uden omkostning. Omstopning eller bomændring sker til halvpris, når du køber brugt sadel i sadelhuset.

Vi sender også sadler mod forudbetalt faktura og giver 5 dages returret på brugte sadler, som ikke er udprøvede og tilpassede. Du har pligt til at returnere sadlen i samme stand, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere sadlen.

Vi kører normalt ikke ud med brugte sadler, men skal vi i din stald iforvejen eller er i området, kan vi arrange dette.

Der ydes ingen garanti på brugte sadler, men du har naturligvis 2 års reklamationsret i henhold til købeloven fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Vi tager forbehold for trykfejl og fejl i priser, fejl i information på vores hjemmeside og for udsolgte sadler.

Risikoen for en sadel købt fra INGDAM’s  overgår til forbrugeren på leveringstidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering, skal påberåbes i rimelig tid efter fejlen opdages. Det en din pligt at angive og vise, hvordan fejlen eller manglen gør sig gældende.